Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Corona-proof City at Eye Level & Placemaking Training

Meld je snel aan voor de zesde editie van de Corona-proof Stad op Ooghoogte en Placemaking Training. De training zal plaatsvinden op 16, 17 en 18 juni 2021 in Amsterdam.

Steden over de hele wereld staan elk voor eigen sociale en economische uitdagingen die kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de openbare ruimte. Maar hoe creëren we geweldige straten en plekken waar mensen willen zijn? Doe mee met onze City at Eye Level training en leer hoe je steden, straten en plekken kunt verbeteren door een mensgerichte benadering van placemaking te ontwikkelen. Leer meer over het analyseren van plekken met de placegame, ontwikkel specifieke strategieën met behulp van de City at Eye Level-toolbox en laat je inspireren hoe je geweldige straten en plekken voor en door mensen kunt creëren.

Deze training is COVID-19 proof.

Vanwege Corona hebben wij besloten onze trainingsformule gedeeltelijk aan te passen. Deze training zal met kleinere groepen zijn (max. 16 deelnemers i.p.v. de reguliere 30 deelnemers), de training zal plaatsvinden op een grotere locatie (een prettige locatie met veel buitenruimte en aparte ruimtes) en wij zullen met een kleiner trainingsteam aanwezig zijn om de gezondheid van elke deelnemer en ons eigen team te kunnen waarborgen. Door deze extra maatregelen hebben wij onze ticketprijs aangepast. We hopen dat u onze inspanningen kunt waarderen en de extra voordelen van extra persoonlijke aandacht kunt waarderen.

Geïnteresseerd, bezoek onze trainingenpagina voor meer informatie.