Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

snijtekens
snijtekens
snijtekens
snijtekens
achtergrondafbeelding schaduw

Word ook placemaker of stedelijke vernieuwer!

Trainingen, coaching en (meerdaagse) 
inhoudelijke workshops. Al onze trainingen en workshops zijn zorgvuldig samengesteld.

STIPO trainingen hebben een herkenbare signatuur; ervaringsgericht, persoonlijk, betrokken en humor. Al onze trainingen en workshops zijn actueel en zorgvuldig samengesteld door experts. In onze trainingen, workshops en lezingen brengen wij diverse werelden bijeen, zoals beleid en praktijk, overheid en bedrijfsleven, systeemwereld en leefwereld. Elk jaar organiseren we met onze partners The City at Eye Level Training en de jaarlijkse conferenties zoals Placemaking Week Europe en Placemaking Week ASEAN, maar ook maatwerk trainingen behoort tot de mogelijkheden.

 

Placemaking Week Europe / 27-30 september 2022 / Pontevedra, Spanje
Kennis en inspiratie op het grootste placemaking festival van Europa. Jaarlijks komen meer dan 400 experts en beoefenaars samen om kennis te delen, te leren en te netwerken. Deze editie, in september 2022, vindt plaats in de Spaanse stad Pontevedra. Pontevedra is niet zonder reden verkozen als gaststad voor deze editie van PWE. De stad is een goed voorbeeld van hoe je samen een stad kan met ook voor menselijke maat.

Kijk hier voor meer informatie op de website van Placemaking Week Europe.

 

The City at Eye Level training / 2023
Hoe creëren we straten en plekken waar mensen willen zijn? In The City at Eye Level training ontdek je hoe je steden, straten en plekken kunt verbeteren door een mensgerichte benadering van placemaking. Leer meer over het analyseren van plekken met de placegame, ontwikkel specifieke strategieën met behulp van The City at Eye Level-toolbox en laat je inspireren hoe je levendige straten en pleinen met menselijke maat kunt creëren. We organiseren twee edities van de hands-on 3-daagse praktijktrainingen, een Nederlandse en Engelstalige editie.

Klik hier voor de Nederlandstalige training.

Klik hier voor de Engelstalige internationale training van The City at Eye Level.

 

Maatwerk
Ook leveren wij maatwerk; lezingen, workshops, incompany trainingen en zelfs colleges op hogescholen en universiteiten. Hieronder een voorbeeld van de maatwerktraining voor BPD Gebiedsontwikkeling Academy.

De 2-daagse training ‘Stad op ooghoogte’ was voor vastgoedprofessionals die hun blik wilden verbreden op het gebied van stadsontwerp op ooghoogte. In deze interactieve training stond placemaking als strategie voor gebiedsontwikkeling centraal. Hierbij werd uitgegaan van een multistakeholders perspectief. In de training zijn we na het kennisgedeelte, aan de slag gegaan. Learning by doing!

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuws updates.