Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

snijtekens
snijtekens
snijtekens
snijtekens
achtergrondafbeelding schaduw

Word ook placemaker of stedelijke vernieuwer!

Trainingen, coaching en inhoudelijke workshops. Al onze trainingen en workshops zijn zorgvuldig samengesteld.

STIPO trainingen hebben een herkenbare signatuur; ervaringsgericht, persoonlijk, betrokken en met humor. Al onze trainingen en workshops zijn actueel en zorgvuldig samengesteld door experts. In onze trainingen, workshops en lezingen brengen wij diverse werelden bijeen, zoals beleid en praktijk, overheid en bedrijfsleven, systeemwereld en leefwereld. 

Als vaste training bieden we ieder jaar The City at Eye Level (Engelstalig) en Stad op Ooghoogte (NL) aan. Deze kunnen gecombineerd worden met coaching on the job. Daarnaast bieden we inhouse maatwerk trainingen rond specifieke vraagstukken, zoals ‘samen stad maken’ of ‘strategisch benutten maatschappelijk vastgoed’.

Stad op Ooghoogte driedaagse Nederlandstalige training

In de Stad op Ooghoogte training leer je hoe je straten en publieke ruimtes kunt verbeteren om levendige en actieve plekken te maken waar mensen willen zijn. Leer meer over het analyseren van plekken met de placegame en ontwikkel specifieke strategieën voor stadmaken met behulp van The City at Eye Level-toolbox.

Deze vindt dit jaar plaats over drie donderdagen: 16, 23 en 30 maart.

Meld je nu aan! 

 

City at Eye Level driedaagse Engelstalige training

Deze vindt dit jaar plaats van 12 tot 14 juni. 

Download de brochure

Meld je nu aan! 

 

Colleges op maat 

We geven colleges op diverse hogescholen en universiteiten en dragen ook bij aan de opleidingen voor vakprofessionals, zoals de Neprom of ASRE. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je mailen met contact@stipo.nl.

Wil je op de hoogte blijven van ons trainingsaanbod en earlybird aanbiedingen niet missen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuws updates.