Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sara Serierse

Stagiaire

Sara is onderdeel van het STIPO team als stagiaire die meewerkt aan diverse projecten zoals het stadsmakersfonds en het uitvoeren van buurtonderzoek. Onlangs heeft ze haar bachelor Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht afgerond, waarbij ze zich heeft gespecialiseerd in zowel stadsgeografie als ontwikkelingsgeografie. Bij STIPO krijgt ze de kans om de kennis die ze in haar bachelor heeft opgedaan praktisch toe te passen. Ze kijkt uit naar het samenwerken met het STIPO-team, om veel te leren en bij te dragen aan het multidisciplinaire team van STIPO. Verder is Sara bezig met het ontwikkelen van een placemaking tool met betrekking tot walking interviews.

In haar vrije tijd is Sara graag creatief bezig. Ze is geregeld achter de naaimachine en in de kringloop te vinden om haar eigen kleding te maken en te upcyclen. In september zal ze beginnen aan de master Urban and Economic Geography aan de Universiteit Utrecht.