Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meike van Dinther

Stagiair

Meike is onderdeel van het STIPO team als een stagiaire die meewerkt aan inhouse trainingen, het maken van een manual, een project in samenwerking met het Stadmakersfonds en andere diverse projecten. Ze studeert momenteel Leisure and Event Management aan de Breda University of Applied Sciences. Sinds 2 jaar volgt Meike de specialisatie Urban Life & Placemaking en is ze haar kennis op het gebied van gebiedsontwikkeling, community building en placemaking gaan uitbreiden.

Met vorige ervaringen bij Placemaking organisatie Stratosferica in Turijn en projecten in steden in Nederland, is STIPO de perfecte aanvulling voor het laatste jaar van haar bachelor. Door middel van co-creatie en het bij elkaar brengen van communities, werkt ze het liefst aan projecten.

Ze kijkt uit naar het samenwerken met het STIPO team en te leren van alle expertises die het team te bieden heeft. In aanvulling tot haar academische bezigheden, is Meike in het weekend te vinden op het hockeyveld en heeft ze een grote passie voor het werken in de Horeca. Ze geniet graag samen met haar vrienden en familie van leuke dingen die op haar pad komen.