Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Giulia Sicignano

STIPO Italië

Giulia is architect en stedenbouwkundige en woont en werkt in Milaan. In december 2021 heeft Giulia de stap gezet om STIPO Italy op te zetten. Hiermee hoopt ze onder meer STIPO’s visie en ideeën te kunnen gaan toepassen in Italië!
Giulia heeft altijd al een passie gehad voor thema’s als collectief leven, mobiliteit en het ontdekken van verschillende manieren waarop ruimte wordt beleefd en gebruikt. Hierdoor was het al snel duidelijk dat ze zich wilde focussen op het doorgronden en ontwerpen van openbare ruimtes. Ze werkt ook voor AMAT als een adviseur voor de Gemeente van Milaan. AMAT is een bureau dat zich specialiseert in onderwerpen als mobiliteit, ontwerp en klimaat in stedelijke ontwikkelingen. Giulia houdt zich graag bezig met het ontwerpen en coördineren van stedelijke ontwikkeling en vernieuwing met als doel het bevorderen van het straatleven met oog voor menselijke maat.