Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STIPO NIEUWSBRIEF OKTOBER

 STIPO’S AANPAK VOOR DE HEERSENDE WOONOPGAVEN 

We leven in roerige tijden. Er is tot op heden nog geen kabinet, laat staan een helder regeerakkoord met ambities en aanpak. Een van de grootste actuele opgaven in Nederland is het woningtekort. In het bijzonder is er schaarste aan passende woningen binnen met name het sociale huur en midden koop- en huursegment.
Wij bij STIPO werken voor diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten en grotere projectontwikkelaars, aan complexe woonopgaven. Wij zetten daarbij onze kennis en ervaring in door middel van participatietrajecten, onderzoek, advies en gebiedsmanagement om zo de kwaliteit van woonbuurten met voorzieningen en werkplekken, te versterken.
Wij zijn van mening dat woonkwaliteit niet ophoudt bij de voordeur. Het gaat naast ieders individuele wooncomfort ook om samen je buurt te maken. Pas dan wordt deze van iedereen en neemt de leefbaarheid en waardering toe.
In ons werk zien we dat. STIPO is de partij die alle diverse en soms contrasterende behoeftes inventariseert en de interventies en activiteiten organiseert of faciliteert. In deze nieuwsbrief lichten wij graag toe aan de hand van enkele projecten.
Verder hebben we vanwege een toenemende vraag en groeiende opdrachtenportefeuille een drietal nieuwe collega’s in dienst genomen. Met hen zullen wij ook het vertrek van onze zeer gewaardeerde collega Sienna Veelders opvangen.

Hartelijke groet,
Het STIPO team

Lees de hele nieuwsbrief hier.