Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STIPO NIEUWSBRIEF JUNI

WERKEN AAN INCLUSIEVE STEDEN – Nieuwe aanpakken voor straten, wijken en steden

In deze nieuwsbrief nemen je mee langs een aantal nieuwe STIPO projecten, waar we de kans krijgen om te werken aan betaalbaarheid, lokale economie, leefbaarheid en klimaatbestendigheid, steeds vanuit het perspectief van al die bewoners die in onze steden wonen. En die in al hun bruisende diversiteit soms vreselijk botsen en schuren en dan weer samen pracht en kracht laten zien. Precies zoals het is in een samenleving.

Extra inspiratie voor ons werk haalden we op in Amsterdam Zuidoost, tijdens onze STIPO 2daagse, via gesprekken met lokale helden, bezoeken aan bijzondere projecten en gewoon struinen en fietsen door de straten.

We hopen dat velen van jullie deze zomer ook zullen benutten om even bij te komen van de afgelopen hectische maanden, en mocht je dan op pad gaan: loop eens door een minder bekende wijk, ga gesprekken aan op straat en kijk goed om je heen. Zo’n expeditie in de stad, we raden het van harte aan!

Veel leesplezier en een hele fijne zomer gewenst!

Het STIPO team

Lees de hele nieuwsbrief hier.