Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STIPO NIEUWSBRIEF APRIL

SAMEN BEREIKEN WE MEER VOOR DE STAD

We hebben STIPO opgericht om met vele anderen samen te werken aan betere, duurzamere en inclusievere steden. We werken graag aan gebiedsontwikkeling met:

  • menselijke maat en openbare ruimte in het hart,
  • geïnspireerd op de ziel van de plek,
  • en met een even sterke ruimtelijke, sociale en economische kwaliteit.

In de afgelopen 25 jaar hebben we hiervoor vele samenwerkingen opgezet met collega bureaus. Dankzij de samenwerking met hen kunnen we aan een grotere impact werken. Het zijn bureaus met hun hart op dezelfde plek, en met aanvullende kwaliteiten die helpen om met elkaar, met de aanwezige partijen in gebiedsontwikkeling, en met de opdrachtgevers aan echte impact te werken.

In deze nieuwsbrief vieren we de samenwerking:

Dit is een greep uit de vele samenwerkingspartners die we om ons heen hebben. Onder andere werken we nog met Springco voor data en onderzoek, met Heren5 voor goede plinten, en met Rebel aan lokale economie in Rotterdam en met het stadmakers duo Ziegler en Gautier voor versterking van de positie van bewoners en ondernemers in gebiedsontwikkeling op IJburg en natuurlijk onze internationale partners. Met hen werken wij aan betere steden!

Hartelijke groet!
Het STIPO Team

Lees de hele nieuwsbrief hier.