Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Thomas Le Gras Bleeker

Adviseur Stedelijke Ontwikkeling

Thomas is adviseur bij STIPO. Hij maakte onlangs de overstap van de reclame branch naar stedelijke ontwikkeling. In de 15 jaar als reclame creatief heeft hij alles geleerd over hoe je op een creatieve manier een community aan een merk kan binden. Met die ervaring is het nu tijd om een community aan een gebouw, wijk of stad te binden.

Een andere belangrijke reden om deze stap te maken was zijn ervaring als voorzitter van de Stichting Stadsboeren. Zo maakte hij van dichtbij hoe een kleine verandering in de buurt voor een enorme verandering bij de buren kan zorgen. Én was het heel fijn om mensen direct meer over groen te leren.

Waar hij altijd in kleine teams tot een creatief idee moest komen is het nu de ambitie om met veel energie, aandacht en luisteren de wensen van de verschillende stakeholders te vertalen tot een plan waar iedereen achterstaat, maar het ook innovatief en creatief vind.