Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet onze nieuwe stagiairs!

Elk half jaar verwelkomen wij weer een nieuwe lichting stagiairs. Bij deze verwelkomen wij Edoardo, Pim en Jay! Bezoek ons Teams pagina en bezoek hun Linkedin pagina of stuur ze een leuk mailtje als je ze beter wilt leren kennen.

“Hoi, ik ben Koen Dobbelaar (linksboven), geboren in Maastricht, maar momenteel woon ik in Amsterdam. Vorig jaar studeerde ik af aan de Erasmus University College in Rotterdam met een graad in Politiek, Filosofie en Economie en startte vervolgens een stage bij de afdeling Milieu en Infrastructuur van de gemeente Den Haag. Ik ben geïnteresseerd in stedelijke ontwikkeling, sociaaleconomische kwesties en milieubewustzijn en duik daarom tijdens mijn stage bij Stipo in de verschillende projecten in de Kolenkitbuurt, Purmerend en het Hamerkwartier. Daarnaast zal ik samen met HUNC verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de ‘Gebiedsontwikkeling vanuit Placemaking’ webinars op 3 juni en 1 juli.”

“Ciao, ik ben Edoardo Scalese (rechtsboven) uit Milaan. Ik studeer Publieke administratie aan de Erasmus Universiteit en in mijn vrije tijd hou ik van klimmen en strategiespellen. Ik ben erg geïnteresseerd in sociale economie, in het bijzonder in de publieke waarde die bepaalde projecten kunnen toevoegen aan lokale gemeenschappen. Tijdens mijn stage zal ik de communicatie voor Placemaking Europe op mij nemen. Met een achtergrond in economie zou ik ook graag meer willen leren hoe je openbare ruimtes zo inclusief en gebruiksvriendelijk mogelijk kunt maken en leren van projecten zoals PlaceCities.”

“Hoi! Mijn naam is Pim van Limpt (linksonder) en ik woon alweer een aantal jaar in Rotterdam. Mijn interesse in stedelijke processen is aangewakkerd tijdens mijn uitwisseling in Lissabon en het bruisende buitenleven in de stad. Met mijn achtergrond in stedelijke sociologie gaat mijn interesse voornamelijk uit naar hoe we onze directe leefomgeving aangenamer, inclusiever en duurzamer kunnen maken. Binnen STIPO ben ik dan ook enthousiast om binnen het Placemaking Europe netwerk aan de slag te gaan, waar ik zal helpen met het onderhouden van het netwerk, het organiseren van (online) evenementen en het ontwikkelingen van tools voor placemaking.”

“Hoi, ik ben Jay Groenstege (rechtsonder) en ik woon in Den Haag. Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag snowboarden, een ideale hobby voor in Nederland haha. Tijdens Corona open ik graag Google Maps om te dromen van stedentripjes. Tijdens mijn stage bij STIPO zal ik, naast de normale STIPO communicatieflow, druk bezig zijn met mijn afstudeeronderzoek over gebiedsbranding bij transformatieopgave, met als casus de KW-Haven in Vlaardingen.”