Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet onze nieuwe stagiairs!

Elk half jaar verwelkomt STIPO een nieuwe lichting stagiairs. In september zijn echter niet alleen drie stagiairs gestart aan hun STIPO stage, maar ook verwelkomen we voor het eerst een jonge ondernemer via het Erasmus for Young Entrepreneurs programma.

Graag stellen we jullie voor aan: Giulia, Mairéad, Olga en Salman! Bezoek ons Teams pagina, hun Linkedin pagina’s of stuur ze een mailt als je ze beter wilt leren kennen.

“Ciao! Mijn naam is Giulia Sicignano (linksboven) en ik woon en werk in Milaan als architect en stedenbouwkundige. Ik heb een passie voor thema’s als collectief leven, mobiliteit en het ontdekken van verschillende manieren waarop ruimte wordt beleefd en gebruikt. Daarom besloot ik om me te focussen op het doorgronden en ontwerpen van openbare ruimtes. Ik werk al drie jaar bij bureau AMAT in opdracht van de Gemeente Milaan aan het ontwerpen en coördineren van stedelijke ontwikkeling en vernieuwing met als doel het bevorderen van het straatleven met een focus op de menselijke maat.
Ik zal me als jonge ondernemer gaan verdiepen in de verschillende facetten van STIPO en meewerken aan verschillende lopende projecten en door middel van placemaking bijdragen aan het creëren van goede plekken met een bruisend sociaal leven!”
“Haigh! Mijn naam is Mairéad Doyle (rechtsboven) en ik kom oorspronkelijk uit Ierland. Toch woon ik nu al een aantal jaar in Nederland. Ik heb gestudeerd aan het Leiden University College waarna ik ben begonnen aan de Master Urban Geography aan de Universiteit van Amsterdam Tijdens mijn tijd als stagiaire bij STIPO zal ik me vooral bezig houden met het coördineren van en het assisteren bij diverse taken voor Placemaking Europe. Hiernaast hoop ik ook om bij meerdere projecten te kunnen meelopen om zo verschillende takken van STIPO en de diverse werkzaamheden te leren kennen.”
“Cześć, mijn naam is Olga Sowa (linksonder) en ik kom uit oorspronkelijk uit Polen, maar woon nu al een aantal jaar in Utrecht. In Warschau ben ik afgestudeerd met een bachelor in Architectuur en Urban Planning. Toen besloot ik om naar Nederland te verhuizen en om aan de Universiteit Utrecht de master Human Geography te volgen. In mijn professionele leven heb ik me altijd al bezig gehouden met de openbare ruimte en sociale interactie. Dit is wat me uiteindelijk ook bij STIPO heeft gebracht! Tijdens mijn stage hier zal ik onderdeel zijn van het Placemaking Europe team. Daarnaast hoop ik om me ook te kunnen blijven focussen op mijn interesse in (stedelijke) natuur en welzijn.”
“Hoi, ik ben Salman Guldemond (rechtsonder), en een geboren en getogen Amsterdammer. Ik heb een bachelor Liberal Arts and Sciences gehaald aan de University College Utrecht met een focus op antropologie, human geography en geschiedenis. Op dit moment ben ik bezig met de master Sociology of International Development aan de Wageningen University & Research.
Tijdens mijn stage bij STIPO zal ik me met verschillende projecten bezig houden, zoals de Kolenkitbuurt in Amsterdam-West, de ontwikkeling van de Gulden Winckel, Place-led Development en het Stadmakersfonds. Ik kijk er erg naar uit om mee te mogen draaien in zulke diverse projecten!”