Wil je inspiratie over gebiedsontwikkeling en updates over trainingen, events en projecten ontvangen? Schrijf je dan in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet onze nieuwe collega’s

Graag stellen we jullie voor aan de twee nieuwe aanwinsten van ons team. 

Bonnie Boogerd (links) is van jongs af aan al geïnteresseerd in hoe community-building ruimte biedt om te experimenteren met thema’s als sociale cohesie en inclusie. Als cultureel antropoloog (Universiteit van Amsterdam) bouwt ze graag bruggen tussen ruimte, mensen en instellingen. De focus op eigenaarschap, menselijke maat en het interdisciplinaire en coöperatieve karakter inspireerde haar en brachten haar bij Stipo. In haar eerste project bij Stipo zal ze gaan werken aan een integrale aanpak van de vernieuwing van het Kolenkitgebied.

Mocht je Bonnie beter willen leren kennen, stuur haar een mail!

Lotte Caljé (rechts) is voor ons een oude bekende, want eerder was ze al bij ons als stagiair! In de tussentijd is ze afgestudeerd (stedelijk) antropoloog (Universiteit Utrecht). Tijdens haar studietijd hield ze zich ook al veel bezig met hoe de publieke ruimte wordt beleefd en gebruikt en de impact van top-down actoren en gebiedsstrategieën. Lotte zal zich in de komende tijd gaan bezighouden met een aantal projecten, zoals De Knoop in Nieuwegein, het Zoetermeer Entreegebied en een stedelijk programma in de gemeente Delft.

Wil je Lotte graag beter leren kennen, stuur haar een mail!