apr 16 - apr 18 2018

The City at Eye Level Spring Training

€750 (excl. BTW)

icoon tickettickets

Meld je nu aan voor onze derde City at Eye Level Training aankomend voorjaar. Deze zal plaatsvinden op 16 tot en met 18 april 2018!

Leer meer over placemaking en placemanagement, fietsvriendelijke steden, tactical urbanism en over het implementeren van een lange termijn strategie. Word lid van de The City at Eye Level community en verbreed je netwerk met een internationale en interdisciplinaire groep van professionals.

Programma:
Dag 1: Great Places. Ontdek de stad. Leer meer over de theorie achter het transformeren van anonieme plaatsen naar bruisende, levendige plekken waar mensen zich thuisvoelen. Ontdek ZOHO door middel van een Walk ’n Talk. Na een introductie over placemaking zullen wij dieper ingaan op het implementeren van de Place Game tool op concrete plekken in Rotterdam. Hierna wordt er gereflecteerd op de methode en de eigen ervaring tijdens het in de praktijk brengen van deze tool.

Dag 2: Great Streets. Ontdek straten. Beleef hoge kwaliteit mens georiënteerde plekken in de stad die zich continue ontwikkelen. Samen bezoeken wij diverse starten, rijkere tot minder rijke buurten, bestaande en nieuwbouwwijken. Leer meer hoe je een goede ‘plint’ — actieve begane grond — en straat kan ontwikkelen, verteld door de mensen die zelf aan deze processen en transformaties werken in de stad. Door het uitvoeren van de Eye Level game tool leer je in de praktijk om een straat te analyseren en oplossingen en verbeteringen te bedenken om die plekken meer aangenaam te maken.

Dag 3: Street and Place Management. Een dag waar wordt gereflecteerd, nagedacht wordt over het ontwikkelen van process strategieën en manieren bedenken hoe deze ideeën uitgevoerd kunnen worden. Leer alles over het opstarten van organisatiemodellen, processen en business cases voor concrete straten en plekken — geïnspireerd door een reeks van voorbeelden uit de praktijk. Een goede kans om eigen projecten en ervaringen te delen met een internationale groep professionals.