jun 12 - jun 15 2019

Placemaking Week Europe

€200

icoon tickettickets

In samenwerking met:

La Marina de Valènciaicoon externe link

Kom naar de Placemaking Week Europe aankomende juni 2019!

Wij delen het heugelijke nieuws dat STIPO, in samenwerking met La Marina de Valencia, de volgende Placemaking Week Europe zal organiseren! De conferentie zal plaatsvinden waar de haven, het strand en de stad bij elkaar komen in het mooie VALENCIA!!!

Sluit je aan bij stadmakers uit en buiten Europa. Als deelnemer aan de conferentie sluit je je actief aan bij een driedaags programma, gevuld met keynote speakers, plek-gerelateerde workshops, lokale stadsbezoeken, thematische breakout sessies, en de ontwikkeling van de toolbox, een verzameling van praktische instrumenten voor betere steden. Het programma is een co-creatie met La Marina locals, waar tactical urbanism workshops een mogelijkheid zijn om de kennis uit te testen in de praktijk.

De conferentie dient als podium voor het Europese Placemaking Netwerk waarbij het programma ontwikkeld is in de vorm van co-creatie en co-eigenaarschap met het netwerk. Inspirerende voorbeelden uit verschillende Europese steden uit het netwerk worden gepresenteerd en gezamenlijk werken wij aan nieuwe instrumenten en de formulering van nieuwe projectvoorstellen. Ook worden de resultaten van onze nieuwe projecten over inclusieve en kindvriendelijke steden gepresenteerd en zal ons nieuwe boek ‘The City at Eye Level for Kids’ worden gelanceerd met zijn co-auteurs.

De conferentie focust op steden, stadmakers, wetenschappers, ontwikkelaars, investeerders en zealous nuts uit verschillende plekken in Europa. Voor meer informatie en het programma bekijk ons Facebook evenement.

Koop snel een kaartje en ontvang een lidmaatschap van een jaar voor het Europese Placemaking Netwerk ! Voor meer informatie zie de website.