mrt 22 - mrt 23 2018

Design Thinking
icoon locatie

€975,- excl. BTW.

icoon tickettickets

Na de succesvolle training (met alleen maar enthousiaste deelnemers) zijn we trots de volgende training van Martine Sluijs en Marieke van der Velden aan te kondingen. Twee kanjers, creatief, scherp, met bakken aan proceskennis, werkvormen en praktijkvoorbeelden. Wees erbij op 22 en 23 maart!

Design Thinking geeft je inspiratie en handvatten om prettige publieke plekken, goede straten en sterke buurten te creëren. Waarom zijn interviews belangrijk en hoe helpt dit je verder? Hoe kan je locatie onderzoek inzetten om meer over het gebied te weten te komen? Hoe vind je hele nieuwe oplossingen en welke creatieve werkvormen kan je hiervoor inzetten? Hoe houd je tijdens het ontwerpproces feeling met de bredere context en de heersende tijdgeest? Allemaal factoren die helpen bij een succesvol proces.

Tijdens de training maak je kennis met de design thinking methodiek, doorloop je de fases van design thinking en oefen te met tools die je tijdens een fase kunt toepassen.

Design thinking is niet alleen een methodiek, maar ook een mindset. De training geeft je inzicht in de betekenis van de werkwijze voor jou en de mensen waarmee je samenwerkt.

————————–————————–————

VOOR WIE
– Professionals die werken aan maatschappelijke vraagstukken, nieuwe diensten en producten
– Initiatiefnemers die zich inzetten voor ‘betere steden’
– Politici die de verbinding zoeken met, en waarde willen creëren voor eindgebruikers

DOOR WIE
Martine Sluijs, Pip & Partners
https://www.linkedin.com/in/martine-sluijs-0a178620/
& Marieke van der Velden https://www.linkedin.com/in/mariekevandervelden1/
www.mariekevandervelden.eu

PRAKTISCH
De kosten voor de tweedaagse training inclusief materiaal en lunch bedragen:

  • Early bird ticket: €900,- excl. BTW. (beschikbaar t/m 16 februari)
  • Collega ticket: €925,- excl. BTW
  • Regulier ticket: €975,- excl. BTW.

Je kunt je aanmelden via de ticketlink

Locatie: we hebben diverse opties beschikbaar en we kiezen voor de plek waar de meeste deelnemers vandaan komen. De locaties zijn in iedere geval op inspirerende plekken.