okt 11 - okt 14 2017

Placemaking Week Amsterdam

600 EUR inclusief 21% BTW (*Beperkt aantal kaarten beschikbaar)

icoon ticketEventbright

Eens per jaar organiseert Project for Public Spaces samen met partners een wereldwijde conferentie waarbij sprekers en placemakers van over de hele wereld bijeenkomen. Afgelopen jaar vond de succesvolle editie plaats in Vancouver met ruim 500 deelnemers. Wij zijn trots om te verkondigen dat de Placemaking Week 2017 dit najaar zal plaatsvinden in Amsterdam van 11 tot en met 14 oktober, 2017. Project for Public Spaces zal de Placemaking Amsterdam editie organiseren in samenwerking met STIPO & The City at Eye Level, Placemaking Plus en Pakhuis de Zwijger.

De openbare ruimte staat centraal bij vele globale vraagstukken, van gezondheid tot duurzaamheid, innovatie tot betaalbaarheid. Placemaking Week zal al deze facetten verbinden en presenteren.

Het evenement zal voornamelijk plaatsvinden bij Pakhuis de Zwijger, met een dynamisch aanbod van sessies, workshops, waar aanwezigen werken aan het ontwikkelen en delen van concrete strategieën voor placemaking advies op een lokaal en globaal niveau. Mis het niet: de Early Bird Registratie voor de Placemaking Week Amsterdam 2017 is nu geopend! Klik op de link voor meer informatie of om meteen een kaartje te kopen. Het Early Bird tarief van €600 (inclusief BTW en registratiekosten)! Let op: beperkte hoeveelheid Early Bird tickets. Door je vroeg te registeren ben je verzekerd van de meest lage registratiekosten om deel te nemen aan de conferentie.