jun 14 - jun 14 2018

Betere Steden Training: De stad op ooghoogte

€ 395,- (inclusief exemplaar van The City at Eye Level)

icoon tickettickets

In samenwerking met:

Acquire Publishingicoon externe link

De begane grond, de plint, vormt vaak maar  10% van panden, maar is voor 90% bepalend voor de ervaring.

In de stad op ooghoogte kijken we naar het samenspel tussen de  begane grond van het vastgoed, de plinten en de buitenruimte. Samen beïnvloeden deze de aantrekkelijkheid van de straten. Het gaat zowel om de fysieke kant (het ontwerp van het gebouw en de buitenruimte), de programmatische kant (welke functies hebben waar een plek) als het eigenaarschap (wie is en wie voelt zich verantwoordelijk)

Hoe kun je sturen op een goede stad op ooghoogte, en waarom zou je dat eigenlijk doen?  Er zijn al steden bezig een slag te maken. Zo heeft Rotterdam als eerste stad in de wereld een plintenstrategie waarvan vooral de voetganger profijt van heeft.  Met steden van Maastricht tot Groningen, van Rotterdam tot Arnhem, werkt STIPO samen om kennis over een goede stap op ooghoogte te delen en samen te werken aan projecten.

U leert
Over het werken aan betere steden op ooghoogte, het bouwen aan lokale netwerken, te werken aan korte- en lange termijn strategieën en praktische tools zoals de place en eye level game.

Locatie: De training vindt plaats op een inspirerende locatie, waar we ter plekke praktijkvoorbeelden bezoeken.

Feiten op een rij

Datum:               Donderdag 14 juni 2018
Tijden:                09.30 – 16.30 uur
Trainer(s):          Hans Karssenberg
Locatie:                volgt
Tarief:                  € 395,-

Je kunt als organisatie ook vooraf intekenen op alle vier de trainingen. De kosten bedragen dan €1.250,- en per keer mag er een andere deelnemer van de organisatie meedoen.