Nederlands Stad op Ooghoogte netwerk

Met enige tientallen partijen hebben we gewerkt aan het Nederlandse boek over de Stad op Ooghoogte en aan een geweldig Nederlands verhaal tijdens de Internationale Placemaking Week, met stadsbezoeken, placegames en workshops.

We willen die energie vast houden en samen met de netwerkpartners verder uit te bouwen. Het boek is klaar, maar de verhalen en goede voorbeelden blijven komen. Ook het leren gaat door, van waardeproposities, tot slimme beheerconstructies, goede praktijk ideeën en organisatie invullingen.

We zijn een Nederlands Stad op Ooghoogte netwerk gestart dat twee keer per jaar bijeen komt, bij een van de partners. Tijdens de sessie laten we ons inspireren door een voor het netwerk de Stad op Ooghoogte interessant voorbeeld van een project en/of aanpak. We gaan we aan het werk met de casus van de partner. We wisselen kennis en ervaringen uit.

Tijdens Placemaking Week Amsterdam kwam een deel van het netwerk samen in de sessie tijdens de kick off. In december 2017 ontmoetten we elkaar in de Merwedekanaalzone in Utrecht. In 2018 staat in ieder geval een werkbezoek aan de culturele hoofdstad van Europa, Leeuwarden, op het programma.

Het team:

Meer weten?

icoon mailMinouche Besters
icoon E-mailadres succesvol gekopieerd naar klembord