snijtekens
snijtekens
snijtekens
snijtekens

Werken aan betere steden door kennis over te dragen, theorie naar de praktijk te brengen en onze aanpak uit te dragen.

Word ook publiek ontwikkelaar, placemaker of stedelijke vernieuwer!

Vanuit de STIPO academie organiseren we jaarlijks een reeks aan activiteiten variërend van trainingen, gastcolleges, field trips en masterclasses.

De STIPO academie heeft een herkenbare signatuur. We brengen diverse werelden bijeen zoals beleid en de praktijk, overheid en het bedrijfsleven, systeemwereld en de leefwereld. Het leren is ervaringsgericht, met persoonlijke en betrokken begeleiding en wederzijdse nieuwsgierigheid. Natuurlijk ook met humor, creativiteit, relativering en passie!

In samenwerking met Acquire Publishing, een gerenommeerde naam in de ruimtelijke sector, organiseren wij in 2018 elk kwartaal een training met actueel stedelijk thema, onder de naam Betere Steden. De trainingen worden georganiseerd onder leiding van deskundige en een van onze STIPO collega's. Het thema wordt van meerdere kanten belicht om samen met u te komen tot concrete inzichten, ervaringen te delen en elkaar te inspireren tot actie. Bezoek de Betere Steden website voor meer informatie: http://beteresteden.nl

Zie de onderstaande kalender voor alle events ↓

Binnenkort

snijtekens
snijtekens
snijtekens
snijtekens
achtergrondafbeelding schaduw

"I have learned so many things! I loved the international angle of the group, but also the variety of cases. I loved the learning by doing approach - it gives an activating perspective."

- deelnemer Spring Masterclass (2017)

Agenda

maart

Geen geplande workshops, trainingen en evenementen.

mei

Geen geplande workshops, trainingen en evenementen.